• Tabellae Nyt

Tabellae etablerer sig i USA

Tabellae i USAMed base i Chicago, etablerer Tabellae sig nu i Nordamerika. Dette vil komme til at øge den "båndbredde", som vi kan levere efter og samtidig understøtte vores kunders ønsker om en endnu tættere support i forbindelse med de globale udrulninger af ERP systemer, herunder specielt Dynamics 365 for Operations, Dynamics AX 2012 samt Dynamics NAV.

En del af vores ERP partnere er tilmed repræsenteret i USA, samtidig med at softwareproducenten, Formpipe, nu også er til stede på kontinentet.

Læs mere i nedenstående pressemeddelelse:

IT-firma eksporterer dansk ekspertise til USA og henter globale kunder til landet

IT-dokumenthåndteringsvirksomheden Tabellae A/S udvider i USA med en global leverancemodel, hvor det kun er selve kerneleverancen der eksporteres, mens de administrative kræfter fastholdes i Danmark. Med forretningsmodellen ser Tabellae et økonomisk vækstpotentiale for andre danske virksomheder.
Glostrup-virksomhedens fysiske udvidelse til USA sker som et samarbejde med softwareproducenten Formpipe, og giver Tabellae adgang til et marked, der skønnes at være flere millioner dollars om året. 

Tabellae og videnDansk viden eksporteres
I stedet for at etablere store cost-centre når der etableres kontorer i udlandet, køres administration, salg, marketing og andre funktioner stadig fra Danmark. ”På den måde kan vi fokusere 100% på vores kerneleverance i forbindelse med udvidelsen, og vi udnytter vores vigtigste styrkepunkter og erfaringer optimalt” fortæller adm. Direktør Lennart Garbarsch.
Den danske ekspertise eksporteres, men det kombineres med en lokal forankring. På det nye amerikanske kontor ansættes således et par amerikanske medarbejdere. Men kontoret kommer primært til at trække på erfaringerne fra Tabellaes danske hold af Output Management-konsulenter. Det er ofte fra dansk grund at mange ERP-rollouts foregår.
På den måde sikres en konsekvent høj kvalitet med danske kvalitetsnormer og -kontroller, samt en ensartet support til kunder og forhandlere.

Økonomisk potentiale i USA skal udnyttes.
Tabellae har i mange år været placeret i Sverige og Danmark – og siden 2016 i Norge. En stor del af salget i 2016 kom fra udlandet, og Tabellae satser da også målrettet på fremtidig vækst uden for landets grænser. Lennart Garbarsch fortæller: ”Mange af vores kunder har aktiviteter i USA, så en base i USA er et oplagt næste brik i vækst-puslespillet".

Fra 8 til 16 timers åbningstider
De 6 timers tidsforskel mellem Chicago og hovedkontoret i Glostrup er gjort til en fordel. Glostrup-medarbejderne vil servicere kunderne fra kl. 8-16, hvorefter de amerikanske medarbejdere tager over fra kl. 16-24. På den måde kan kunderne serviceres i både de amerikanske og danske dagstimer, og leverances kan udføres 16 timer i døgnet, i stedet for de sædvanlige 8 timer.

Global support – døgnet rundt
Tabellae forventer at USA inden for 5 år vil være ét af firmaets største markeder, målt på omsætning. Men der tænkes endnu større hos Tabellae. Målet er at udvide i flere verdensdele, så kunder over hele verden kan supporteres 24 timer i døgnet.
Tabellae vil udnytte spidskompetencerne i hver verdensdel. ”På den måde kan vi fastholde et højt niveau og samtidig blive endnu mere konkurrencedygtige i et globalt marked”, fortæller direktøren for Tabellae.

Best practice Output ManagementInternational vidensdeling
Virksomheden har gjort en række tiltag for at opnå en øget synergi og udnytte best practices på tværs af Atlanten. Konsulenterne ser da også kun fordele i udsigten til også at skulle løse amerikanske virksomheders problemstillinger. ”Vi får nogle nye kompetencer, som også kan bruges hos vores danske og skandinaviske kunder, som ligger os meget nær. Flere af vores danske kunder har vi haft i 15 år og mere – og det er vigtigt for os at vores kunder stadig oplever en ’nær tilgang’ selvom vi også får input fra ’over there’”, fortæller Account Manager Kristian Truesen.

Stort dansk potentiale
Tabellae har erfaret at amerikanske virksomheder har stort fokus på ’Customers first’, og mener at det er et potentiale dansk erhvervsliv ikke må overse. ”I USA sætter man pris på god service. Dét er noget, som mange danske virksomheder har stort fokus på, og derfor ser vi et stort potentiale for danske virksomheder, der - ligesom os - sælger løsninger og erfaringsbaserede services”, slutter Lennart Garbarsch.

Fakta
Tabellae A/S
1. er udnævnt til Gazelle virksomhed i 2015 og 2016
2. kan for 3. gang pryde sig med den højeste kreditrating AAA, som kun 2% af danske virksomheder har opnået.
3. er gældfri og selvfinansierende i Danmark, Sverige og Norge
4. havde i 2016 en bruttofortjeneste på ca. 17 millioner og tallene har siden starten i 2010 været konstant opadgående.
5. er eksperter i håndtering af forretningsdokumenter som ordrer, fakturaer, lønsedler, stregkodelabels, kataloger og lignende, og leverer komplette Enterprise Output Management (EOM) tillægsløsninger til de fleste ERP systemer.
6. er distributør og forhandler af softwaren Lasernet, som er Europas mest velprøvede produkt til dokumenthåndtering. Best of breed softwaren tilføjes Tabellaes egenudviklede Best Practice opsætning, der får virksomhedernes ERP-projekter bedst og billigst muligt i drift.
7. hjælper mellemstore og store virksomheder med at håndtere ind- og udgående dokumenter på en differentieret og effektiv måde, så virksomhederne i stedet kan bruge tid på alt dét der skaber værdi for forretningen.
8. har godt fat på det skandinaviske marked og sidder på en stor del af markedet for EOM-løsninger (Enterprise Output Management).
9. betyder dokument/brev på latin.
10. har hovedsæde i Glostrup og har mere end 450 nordiske kunder i drift.
Effektiv dokumenthåndtering er et marked i vækst, idet kundebehovene bliver mere og mere individuelle. Derfor har virksomhederne brug for at imødekomme meget forskelligartede kundeønsker til bl.a. dokumenters format, afsendelsestidspunkt, budskaber og opbygning. Effektiv dokumenthåndtering kan give:
• Store besparelser på bundlinjen
• Tilgodeser virksomhedernes og kundernes krav til dokumentformater og -udveksling
• Håndterer både ind -og udgående forretningsdokumenter
• Optimerer hele dokumentprocessen - fra kundernes bestilling til betaling.
Læs mere på www.tabellae.dk

Eksempler på kunder med globale rollouts

 

Kæmpe besparelse af tid og penge

Med Lasernet sparer du op til 70% i tid og 50% i kroner og ører

Se de nørdede tal og detaljer


Legge til et felt og få det ut på papiret med riktig layout
Legge til bedriftsinformasjon
Korrekturer etter test
Konfigurere automatisk vedlegg
Koding av 1 etikett
Endringer i design på én faktura (1. side annerledes enn øvrige sider)

Hvilke resultater kan dere oppnå?

Få utført ROI-beregning

Få utført ROI-beregning

Ring eller skriv til Tim Janum
+45 5154 1523
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bli kontaktet

Vil du gjøre ditt neste ERP-prosjekt enklere? Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så raskt som mulig.

Tabellae anbefales av ledende ERP-hus

 • Columbus
 • Cgi
 • Cepheo
 • Implema
 • Bredana
 • Tieto Evry
 • Fujitsu
 • Essence Solutions
 • Axdata
 • Cloud Agility
 • Norriq
 • Abakion

Om Tabellae

Tabellae er et implementeringshus med fokus på faktura, tilbud og andre Output fra forretningssystemer. Vi reduserer kostnader med utvikling og utveksling av forretningsdokumenter og reduserer risiko betydelig i ERP-prosjektet, slik at dokumentene blir raske å lage, enkle å endre, billig å oppgradere, og dere kan gå live på tid og budsjett.

Få nyhetene først

Vær mer oppdatert enn dine konkurrenter, og lær mer om Output Management.

  Få artikler og ny kunnskap på LinkedIn
 Få våre nyhetsbrev 
Tabellaes YouTube  Se videoer og få ny kunnskap på YouTube